Diensten.

Aan-en
verbouw.

Een aanbouw of uitbouw om meer ruimte te genereren in uw woning of bedrijfspand? Kiezenbrink & Weststrate  timmerwerken realiseert diverse types aanbouwen en uitbouwen. Of u nu kiest voor houtskeletbouw of metselwerk, houten of betonnen vloeren, platte of schuine daken, alles is mogelijk. Graag denken we met u mee welke aanbouw of uitbouw het beste bij uw situatie, wensen en budget past. Wij ontzorgen u vervolgens gedurende het gehele traject, van de bouwtekeningen en constructieberekening tot vergunningaanvragen en de uiteindelijke bouw.

Dakkapellen.

Met een dakkapel of dakopbouw verruimt u relatief gemakkelijk uw huis. Vaak is er voor een dakkapel zelfs geen vergunning nodig, terwijl deze de woonoppervlakte behoorlijk kan vergroten. Ook zorgt een dakkapel voor veel meer licht in uw huis. Een dakopbouw is wat ingrijpender maar daarmee vergroot u het huis dan ook wel met een extra verdieping. Kiezenbrink & Weststrate timmerwerken heeft al veel dakkapellen en -opbouwen geplaatst en op basis van tientallen jaren ervaring, adviseren en ontzorgen we u bij de gehele verbouwing.

Badkamers.

Is uw badkamer aan vervanging toe? Kiezenbrink & Weststrate timmerwerken kan u helpen bij het realiseren van uw complete nieuwe badkamer. Van ontwerp tot afwerking, wij adviseren en denken met u mee. Voor een complete badkamer inclusief montage kunt u dus ook bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat u later zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe mooie badkamer.

Renovatie.

Wilt u uw huis, woning of bedrijf renoveren of wilt u iets vernieuwen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij werken met de beste vakmensen en zijn gespecialiseerd in het vinden van de beste oplossingen voor uw situatie. Zo kiezen wij de werkzaamheden en materialen die aansluiten op uw wensen en budget.

Aan-en Verbouw.

Renovaties.